BOJKOT: Ronaldo neće prisustvovati dodeli nagrada UEFA

Izvor: Kurir, 29.Avg.2013, 15:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOJKOT: Ronaldo neće prisustvovati dodeli nagrada UEFA

Portugalac je umesto na svečanost u Monako otišao na prijateljski meč sa Deportivom

MONAKO - Najbolji igrač Reala Kristijano Ronaldo neće prisustvovati večerašnjoj gala večeri koju priređuje UEFA kada će biti dodeljene individualne nagrade za najbolje igrače u prošloj sezoni Lige šampiona.

Ronaldo, Lionel Mesi i Frank Riberi su ušli u uži izbor za najboljeg fudbalera LŠ u prošloj sezoni. Pobednik će biti odlučen večeras u Monaku tokom >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << žreba za grupnu fazu Lige šampiona. Novinari će glasati putem elektronskog sistema.

Real će večeras igrati prijateljski meč na Riazoru protiv Deportiva, a Ronaldo je jutros sa saigračima otputovao u Galiciju.

Portugalac je očigledno odlučio da bojkotuje svečanost u Monaku ili je saznao da će trofej otići u ruke Mesiju ili Riberiju.

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BOJKOT: Ronaldo neće prisustvovati dodeli nagrada UEFA

Izvor: Dzungla.org, 29.Avg.2013

Portugalac je umesto na svečanost u Monako otišao na prijateljski meč sa Deportivom OpširnijeKurir

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.