BLAM: Lidija Bačić prosula se nasred bine

Izvor: Kurir, 18.Sep.2013, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BLAM: Lidija Bačić prosula se nasred bine

Hrvatska pevačica Lidija Bačić pala je nasred scene prilikom nastupa i porušila mikrofone!

Naime, pevačica je izgubila kontrolu i pala na sceni, a njen bend je prestao da svira uplašeni da se Bačićeva nije povredila.

Pevačica se u jednom momentu, dok je pevala i išla unazad, saplela i pri padu porušila stalke i mikrofone. Članovi benda koji ju je pratio jer su se zabrinuli za nju, ali se ispostavilo da je Lidija prošla bez povredila.

Splitska >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << pevačica Lidija Bačić veliki je fan hrvatskih fudbalera i često im preko društvenih mreža pruža podršku, pa je tako pre nekoliko meseci, kada je Srbija igrala na Maksimiru utakmicu protiv Hrvata, javno podržala kockaste.

"Ja sam spremna za utakmicu, a vi? Hrvatska razvali! Vidimo se na Maksimiru", napisala je tada Bačićeva.

http://www.youtube.com/watch?v=qDvGeAf_ovQ

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

BLAM: Lidija Bačić se prosula nasred bine!

Izvor: Kurir, 18.Sep.2013

Hrvatska pevačica Lidija Bačić pala je nasred scene prilikom nastupa i porušila mikrofone!..Naime, pevačica je izgubila kontrolu i pala na sceni, a njen bend je prestao da svira uplašeni da se Bačićeva nije povredila...Pevačica se u jednom momentu, dok je pevala i išla unazad, saplela i pri...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.