BIZARNO: Trener stisnuo sudiju za testise

Izvor: Kurir, 18.Apr.2013, 22:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BIZARNO: Trener stisnuo sudiju za testise

Kenijski sudija Martina Vamalma traži odštetu od 240.000 dolara

NAJROBI - Kenijski fudbalski sudija Martin Vamalma priznao je da ne može da vodi ljubav sa ženom, jer ga trener jednog lokalnog kluba krajem septembra prošle godine stisnuo za testise.

Vamalma je vodio lokalni derbi između Admirala i Sparki Juta, ali je ovaj meč prekinut dva minuta pre kraja zbog napada trenera na arbitra.

"To je bio najjeziviji trenutak u mom životu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Ne mogu da objasnim taj strašan bol, ali mogu da budem srećan što sam živ. Poslednje čega se sećam je da padam u nesvest, a probudio sam se tri sata kasnije u bolnici. Sve je to na mene uticalo i fizički i psihički, jer su mi se svi u gradu smejali", rekao je Vamalma.

On je tužio FS Kenije i traži obeštećenje od 240.000 dolara.

"Pretrpeo je trajnu nemogućnost obavljanja bračnih dužnosti zbog značajne štete na polnom organu", izjavio je njegov advokat.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.