BIZARNO! Frizer u Novom Pazaru mušterijama prodavao heroin?

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Maj.2021, 23:03

BIZARNO! Frizer u Novom Pazaru mušterijama prodavao heroin?

Novopazarska policija je uhapsila večeras A.Ć. (37) iz tog grada zbog sumnje da je neovlašćeno stavljao u promet opojne droge.

U policiji navode da su u njegovom frizerskom salonu pronašli i oduzeli 13 kesica heroina, za koji se sumnja da je bio namenjen daljoj prodaji, a pretresom stana i drugih prostorija koje koristi osumnjičeni, još jednu kesicu sa manjom količinom heroina.

Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, osumnjičenom je odredjeno zadržavanja do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, bite priveden tužilaštvu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

U salonu uz šišanje PRODAVAO HEROIN: Uhapšen frizer iz Novog Pazara

Izvor: Blic, 22.Maj.2021

Novopazarska policija je uhapsila večeras A. Ć. (37) iz tog grada zbog sumnje da je neovlašćeno stavljao u promet opojne droge.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.