BG: Učenik pao sa 2. sprata škole

Izvor: B92, 09.Dec.2014, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Učenik pao sa 2. sprata škole

Učenik Trgovačke škole u Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao je sa drugog sprata te škole u Hilandarskoj ulici.

Stanje učenika je stabilno, ali će on biti zadržan na intenzivnoj nezi, kako bi se pratilo njegovo stanje, rekla je večeras portparol Klničkog centra Srbije Aleksandra Berić.

Ona je u izjavi Tanjugu navela da je učenik primljen na odeljenje Šok A, gde mu se prati stanje koje je stabilno.

Kako je dodala, učenik je svestan, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << a zbog pada sa velike visine biće na intenzivnoj nezi.

"Nema nikakvih ozbiljnih problema, ali će ipak biti zadržan na intenzivnoj nezi", rekla je Berić.

Učenik Trgovačke škole u Beogradu, pod još nerazjašnjenim okolnostima, pao je danas oko 16:40 sa drugog sprata te škole u Hilandarskoj ulici broj 1.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Učenik pao sa drugog sprata Trgovačke

Izvor: Mondo, 09.Dec.2014

Učenik Trgovačke škole u Beogradu, pod još nejasnim okolnostima, pao sa drugog sprata te škole u Hilandarskoj ulici u Beogradu, saznaje RTS...Foto: Ilustracija Guliver/Getty Images/Thinkstock..Dečak je prevezen na reanimaciju u Urgentni centar gde mu se ukazuje lekarska pomoć, javlja RTS...Nesreća...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.