BG: Spasen tinejdžer iz Save

Izvor: B92, 06.Maj.2015, 17:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Spasen tinejdžer iz Save

Pripadnici Vatrogasne brigade danas su, brzom intervencijom, uz pomoć vatrogasnog broda, iz Save spasli mladića koji je u tu reku skočio sa Železničkog mosta.

Oko 15 h mladić (17) je sa Starog savskog mosta u blizini Autobuske stanice skočio u reku pokušavši da izvrši samoubistvo.

Na tom mestu Sava je duboka oko šest metara, a visina mosta je 12 metara, tako da je mladić ubrzo izronio i počeo da pluta po vodi.

Vatrogasaci spasioci s vatrogasno-spaličkog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << broda su uočili mladića na površini vode i odmah su krenuli da mu pomognu, kaže komandant Vatrogasno-spisličake brigade Mile Jovičić.

On je rekao Tanjugu i da je matica reke počela da nosi mladića, koji je počeo da gubi snagu, tako da su naši ljudi odlučili da bace kolutove za spasavanje kako bi ga spasli.

Jovičić je rekao i da su uz pomoć tih kolutova "vatrogasci - mornari" uspeli da privuku maldića do broda, a potom i da ga izvuku na palubu.

Potom je pozvana policija kao i ekipa Hitne pomoći koja je pregledala mladića i potom ga odvezla kolima hitne pomoći, dodao je Jovičić.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.