BG: Rafalom na automobil, pucnjava više osoba

Izvor: B92, 02.Mar.2017, 10:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Rafalom na automobil, pucnjava više osoba

Beograd -- Na Vidikovačkom vencu u Beogradu kasno sinoć došlo je do pucnjave u kojoj je učestvovalo više osoba, pišu "Večernje novosti".

Kako navode, rafal vatrenog oružja ispaljen je oko 22 sata na automobil marke "škoda oktavija" kojim je upravljao Marko I. (21).

Prema prvim informacijama, do pucnjave je došlo na parkingu na Vidikovačkom vencu u blizini broja 23 kada je iz vozila u pokretu ispaljeno nekoliko hitaca u pravcu Marka I., koji je uspeo da umakne >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << napadačima.

Na automobilu je razbijeno zadnje vetrobransko staklo, navode "Novosti".

Navodno, policija je na mestu pucnjave pronašla više čaura i registracionu tablicu, za koju se sumnja da je spala sa vozila koje je učestvovalo u pucnjavi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.