BG: Požaru prethodila eksplozija

Izvor: B92, 03.Jun.2015, 07:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Požaru prethodila eksplozija

U Ulici Romena Rolana u beogradskom naselju Višnjička Banja rano jutros je izbio požar, u stambenoj zgradi, u kojem niko nije povređen.

Prema saznanjima B92, požar je izbio u zgradi u kojoj stanuje nekadašnji načelnik Centra za obaveštavanje Avram Izrael koji smatra da je požar podmetnut jer su se pre izbijanja vatre čule eksplozije.

Ekipa Hitne pomoći iz predostrožnosti dežura na licu mesta, rekla je portparolka Hitne pomoći Nada Macura i dodala da je dojava >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << o požaru stigla u 04.47 časova.

Kako je prenela RTS, u požaru, koji je izbio oko 03.40 časova, izgoreo je krov zgrade, a vatra je lokalizovana angažovanjem devet vatrogasnih vozila sa 31 vatrogascem.

Prema svedočenjima stanara, čula se i eksplozija na dva automobila ispred zgrade, a istraga će utvrditi uzrok požara, prenela je RTS.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.