BG:Očekujte probijanje zvučnog zida

Izvor: B92, 24.Dec.2013, 12:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG:Očekujte probijanje zvučnog zida

Beograd -- U okviru redovnih letackih aktivnosti, danas su planirane tehnicke probe aviona tipa "Mig-21" nad Beogradom i moguće je da će doći do probijanja zvučnog zida.

Tehničke probe biće izvedene od 11 do 12 casova i od 13 do 14 casova, najavilo je MInistarstvo odbrane.

"U toku proba moguce je da ce doci do probijanja zvucnog zida u sirem rejonu Beograda", navodi se u saopštenju.

Vojni avion "Mig 21" je u aprilu ove godine tokom tehničke probe probio zvučni zid nad Beogradom, a karakterističan prasak se tada najviše čuo na području Novog Beograda.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

MiG možda probije zvučni zid

Izvor: Mondo, 24.Dec.2013

Ministarstvo odbrane saopštilo je da su,u okviru redovnih letačkih aktivnosti, planirane tehničke probe aviona..

Nastavak na Mondo...

Ministarstvo odbrane: Moguće probijanje zvučnog zida iznad Beograda

Izvor: Blic, 24.Dec.2013

Ministarstvo odbrane saopštilo je da se danas može očekivati probijanje zvučnog zida u širem području Beograda, tokom planirane tehničke probe aviona...U saopštenju se navodi da će tehničke probe biti izvođene na avionu Mig-21...Probe će se obaviti danas između 11 i 12 časova i od 13 do...

Nastavak na Blic...

PAŽNJA: Migovi nadleću Beograd, moguće probijanje zvučnog zida

Izvor: Kurir, 24.Dec.2013

BEOGRAD - U okviru redovnih letačkih aktivnosti, danas su planirane tehničke probe aviona tipa "mig-21" nad Beogradom i moguće je da će doći do probijanja zvučnog zida...Tehničke probe biće izvedene od 11 do 12 časova i od 13 do 14 časova, najavilo je Ministarstvo odbrane. "U toku proba moguće...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.