BG: Nesreća na gradilištu, jedna osoba preminula

Izvor: Vesti-online.com, 29.Avg.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Nesreća na gradilištu, jedna osoba preminula

Jedna osoba je preminula od posledica povreda zadobijenih nakon obrušavanja zida na gradilištu između ulica Sarajevske i Kneza Miloša u Beogradu, rekao je Tanjugu Mirko Lutovac iz Hitne pomoći.

Reč je o gradilištu na mestu stare ambasade SAD.

Na licu mesta se nalazi specijalistički tim za izvlačenje iz ruševina, koji okušava da izvuči još jednu osobu (56), koja je ostala zatrapana ispod ruševine zida.

Na lice mesta je došao i zamenik gradonačelnika Goran Vesić.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Pao zid na gradilištu u Ulici kneza Miloša, preminuo zatrpani radnik (VIDEO)

Izvor: Prva.rs, 29.Avg.2018

Reporter TV Prva s lica mesta javio je da je odmah organizovana akcija spasavanja jednog radnika koji je ostao zatrpan u ruševinama zida. Na licu mesta su spasilačke ekipe vatrogasaca, Hitna pomoć i policija.. Međutim, prema najnovijim informacijama iz Hitne pomoći zatrpani radnik je preminuo....

Nastavak na Prva.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.