BG: Kamion ubio pešaka

Izvor: B92, 27.Apr.2016, 07:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Kamion ubio pešaka

Beograd -- Jedan pešak je poginuo noćas na putu za Padinsku skelu kada je na njega naleteo kamion.

Nesreća se dogodila 18 minuta iza ponoći 2 kilometra posle skretanja za Padinsku skelu, a ekipa Hitne pomoći je mogla samo da konstatuje smrt muškarca od oko 35 godina, rekla je Tanjugu portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Tokom noći dogodila se još jedna saobraćajna nesreća, oko 22 sata i 12 minuta na uglu ulice Marka Celebonovica i Surčinskog puta u kojoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << su povredjene dve ženske osobe od 22 i 24 godine. One su zadobile ortopedske povrede i prevezene su u Kliničko bolnički centar Zemun.

Hitna pomoć je noćas intervenisala 107 puta od kojih 21 na javnom mestu.

Pomoć su tražili gradjani sa hipertenzijom, srčani bolesnici i astmatičari.

Juče u toku dana bilo je 136 intervencija Hitne pomoći od kojih 47 na javnom mestu. Dogodile su se dve saobraćajne nesreće i dva gradjevinska radnika su pala sa visine ali u ovim incidentima niko nije teže povredjen.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.