BG: Intenzivna potraga za pljačkašem zlatare

Izvor: B92, 18.Jul.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Intenzivna potraga za pljačkašem zlatare

Beograd -- Beogradska policija intenzivno traga za muškarcem za kojeg se sumnja da je opljačkao zlataru, navodi se u saopštenju MUP.

Molimo građane koji prepoznaju osobu sa fotografije da obaveste Policijsku upravu za grad Beograd na brojeve telefona 064/44-00-581 i 011/279-74-70, navodi se u saopštenju.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Policija traga za muškarcem zbog pljačke zlatare

Izvor: NoviMagazin.rs, 18.Jul.2016

Ministarstvo unutrašnjih poslova Srbije saopštilo je danas da beogradska policija intenzivno traga za muškarcem zbog sumnje da je opljačako zlataru...U saopštenju se navodi da policija traga za muškarcem za koga postoje osnovi sumnje da je na teritoriji grada Beograda izvršio krivično delo razbojništvo...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.