BG: Delovi Vračara i Voždovca bez vode

Izvor: B92, 23.Jan.2018, 09:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Delovi Vračara i Voždovca bez vode

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Vračar i Voždovac danas od 8:00 do 20:00 sati, bez vode će ostati potrošači u nekoliko ulica.

To su Gospodara Vučića (između ulica Vojislava Ilića i Grčića Milenka), Grčića Milenka (između ulica Veselina Masleše i Južnog bulevara) i Generala Horvatovića (između ulica Grčića Milenka i Đerdapske), saopštilo je JKP Vodovod i kanalizacija".

Pore toga, zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na opštini Voždovac danas od 8:30 do 14:00 sati, bez vode će ostati potrošači u Kruševačkoj ulici (između ulica Veselina Masleše i Gospodara Vučića), saopštilo je JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Za najnužnije potrebe za pijaćom vodom obezbeđene su autocisterne.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Bez vode neke ulice u Zemunu i Voždovcu

Izvor: B92, 24.Jan.2018, 07:59

Beograd -- Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži, na opštinama Zemun i Voždovac danas će neke ulice biti bez vode...Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Zemun, od 08.30 do 15.00 sati, bez vode će ostati potrošači u bloku oivičenom ulicama Elija Fincija, Jurija Rakitina,...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.