BG: Četiri žene povređene u tri udesa

Izvor: B92, 20.Jun.2017, 07:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BG: Četiri žene povređene u tri udesa

Beograd -- U tri saobraćajne nesreće koje su se dogodile u Beogradu povređene su četiri žene, rekla je agenciji Beta portparolka Hitne pomoći Nada Macura.

Žena (43) teže je povređena kada je sinoć oko 21.00 udarilo vozilo na raskrsnici ulica Ratka Mitrovića i Kneza Višeslava. Ona je nakratko izgubila svest i prevezena u Urgentni centar na dalju dijagnostiku.

Dve devojke, 23 i 27 godine, lakše su povređene u saobraćanoj nesreći koja se dogodila oko 19.00 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << na Bulevaru despota Stefana.

Žena (35) povređena je u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila nekoliko minuta pre ponoći uglu Kumodraške i Darvinove ulice. Ona je zbrinuta zbog istegnuća vrata.

Hitna pomoć tokom noći je obavila 112 intervencija, od kojih 17 na javnom mestu, a pomoć su najčešće tražili astmatičari.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.