BEZ FOLIRANJA I DRAME: Recept za seks na brzaka

Izvor: Kurir, 14.Jan.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BEZ FOLIRANJA I DRAME: Recept za seks na brzaka

Ono što su pizza, pomfrit i pleskavica u svetu hrane, to je brzi seks u seksualnom životu. Slatki, mali greh i jednostavan užitak

Kako biste uživali u seksu na brzinu, treba pažljivo odabrati lokaciju, ali i biti na oprezu da vas ne uhvate, što dodatno pojačava užarenu atmosferu i uzbuđenje.

Evo nekih predloga seksa na brzinu.

U kupatilu ostavite malo tuš uključen, bar ispočetka kako biste napravili vruću atmosferu. Brzinski seks >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << ispod tuša obećava i poseban je.

U njegovoj (vašoj) kancelariji, naravno ako imate privatni biznis ili potpuno izolovanu sobu. O tome većina verovatno još uvek samo sanja, ali možda ovaj brzinski, riskantni seks uskoro i ostvarite.

U autu

Kada se drugi put budete vozili na dužu lokaciju i uhvati vas mrak, razbudite se jednim brzim seksom, koji će osvežiti putovanje.

U kući svojih roditelja

Dobar razlog za ovaj seks jeste taj što morate biti jako brzi da vas ne uhvate, a i dok boravite kod njih tokom, recimo, godišnjeg, nemate nužno apstinenciju. Naćićete sigurno neki zgodan trenutak za brzinski seks.

Hotelski WC

Ako želite injekciju strasti, nađite se na piću u hotelskom predvorju i pozovite ga da se na kratko vreme izgubite iz vida i posetite hotelski toalet.

Naravno, poželjno je da budete što tiši i brži. I ovaj seks ćete garantovano pamtiti ceo život.

Bilo gde napolju

Ako baš želite da praktikujete seks na otvorenom, budite stvarno brzi jer ipak ste goli u javnosti. Ali ne zaboravite da ponesete neki prekrivač jer pesak, kamenčići ili čak trava mogu da budu neugodni pa čak i bolni. Ali to je obećavajuće iskustvo.

U WC-u aviona

To bi moglo biti jedno riskantno, ali nezaboravno iskustvo. Čekajte dok svi pomalo ne zakunjaju i budite ekstra brzi.

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.