Izvor: SandzakPress.net, 10.Feb.2014, 20:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BDZ posjetila mještane Trnave i Pljevljani

Novi Pazar – Delegacija liste LDP-BDZ-SDU za predstojeće parlamentarne izbore, danas je otpočela obilazak građana Sandžaka. Prva posjeta upriličena je za mještane novopazarskog naselja Pljevljani i Trnave koji su se odazvali u velikom broju. Prisutnima se, na početku, obratio predsjednik mjesnog odbora gospodin Osman Kahrović, koji je naglasio da se mještani Trnave susreću sa brojnim […]

Nastavak na SandzakPress.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BDZS Posjeta mještanima Trnave i Pljevljani

Izvor: SandzakInfo.net, 10.Feb.2014

Delegacija liste LDP-BDZ-SDU za predstojeće parlamentarne izbore, danas je otpočela obilazak građana Sandžaka. Prva posjeta upriličena je za mještane novopazarskog naselja Pljevljani i Trnave koji su se odazvali u velikom broju.

Nastavak na SandzakInfo.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SandzakPress.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SandzakPress.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.