BBC širi prisustvo u Srbiji

Izvor: B92, 10.Sep.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BBC širi prisustvo u Srbiji

Potražite BBC na srpskom na portalima Južne Vesti i 021

Digitalni servis BBC njuz na srpskom širi prisustvo u Srbiji i od danas ga možete pratiti na još dva važna informativna portala: 021 i Južne Vesti. Prilozi sa bbc.com/serbian nalaze se među glavnim dnevnim pričama na oba portala, a ostali tekstovi su dostupni preko boksova sa oznakom BBC-ja i linkovima prema BBC sajtu.

Informativni portal 021 je uglavnom usmeren ka publici u severnoj srpskoj pokrajini Vojvodini, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok je servis portala Južne Vesti okrenut jugu zemlje. Nezavisan i objektivan sadržaj oba portala prati uređivačku politiku koja je u skladu sa uređivačkim standardima BBC-ja.

Urednica BBC njuz na srpskom, Aleksandra Nikšić, kaže: "Sporazumi o partnerstvu koje smo uspostavili od pokretanja servisa u martu ove godine su nam od velike koristi. Nova saradnja sa portalima 021 i Južne Vesti će nam pomoći da posvetimo pažnju temama i na lokalnom nivou, tako da možemo da predstavimo naš brend i sadržaj lokalnim zajednicama širom Srbije."

BBC njuz na srpskom nudi ekskluzivni sadržaj koji predstavlja svetske teme u perspektivama važnim za region - a u regionalne teme unosi globalnu perspektivu. Pored internet sajta bbc.com/serbian, BBC njuz na srpskom se može pratiti preko Tvitera i Fejsbuka.

Saradnja sa 021 i Južnim Vestima je nastavak politike sindikalizacije sadržaja koja je već uspostavljena sa portalima B92, Danas i Naslovi u Srbiji; Kameleon u Bosni i Hercegovini i Vijestima u Crnoj Gori.

Pratite nas na Fejsbuku i Tviteru. Ako imate predlog teme za nas, javite se na bbcnasrpskom@bbc.co.uk

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.