BANJALUKA-Mladica-odnela-bujica

Izvor: medio.rs, 06.Avg.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BANJALUKA-Mladica-odnela-bujica

Portparolka Centra javne bezbednosti je potvrdila da je pronađen automobil, ali da se u njemu nije nalazio vozač G. S. (29).

Policiji u Banjaluci prijavljen je nestanak Banjalučanina G.S. (29), čiji je automobil mercedes 190 pronađen u naselju Starčevića, a vozilo je prethodno nosila vodena bujica, objavili su banjalučki mediji.

Portparolka Centra javne bezbednosti Banjaluke Marija Markanović kazala je da je u ulici Koste Jarića policija pronašla automobil >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << mercedes 190 bez vozača i da je bujica automobil odnela sa kolovoza.

Markanović je navela da se u vozilu nije nalazio vozač, i da se utvrđuju okolnosti pod kojima se ono našlo na ovom području grada.

Ona je potvrdila i da je policiji danas prijavljen nestanak jedne muške osobe.

Pratite najnovije vesti putem naše Facebook stranice, Twitter-a ili preko Android aplikcije na vašim telefonima.

Nastavak na medio.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.