BALAŠEVIĆ: Nikad neću gostovati u Beogradu!

Izvor: Kurir, 10.Maj.2013, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BALAŠEVIĆ: Nikad neću gostovati u Beogradu!

Đole je ugostio Ivana Ivanovića i svoju suprugu Oliveru

Đorđe Balašević, panonski mornar, preuzeo je fotelju samo za jednu veče Ivanu Ivanoviću. Naime, on je vodio "Veče bez Ivana Ivanovića".

Panonski mornar zaseo je u stolicu, a sve kao štos jer ga je Ivanović dugo prozivao kako izbegava da mu bude gost. Voditelj, na kojeg smo navikli, na kraju mini koncetra ušao je u studio i bio on pevaču gost.

Inače, TV Prva je sponzor Balaševićevog >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << koncerta 24. maja na Kalemegdanu.

23.16 - Balašević je na kraju emisije skinuo prsluk, kaže da su mu u prsluku dokumenta, a da je ipak on u Beogradu, pa bolje da se čuva.

23.07 - Ivanović i Balašević pevaju pesmu "Za treću smenu"

Đole je za Ivana otpevao "Neki novi klinci", jer je voditelj rekao da je to njegova pesma koju najviše voli i da uz tu pesmu uvek zaplače.

23.02 - Ivanović je rekao da je prvi put bio na Balaševićevom koncertu 1976. godine i da ga od tada mnogo voli, kao i da je najlepše devojke smuvao uz njegove pesme. Tok mu je pevač odgovorio da je čuo da je Ivanović pokušao da peva jednu njegovu pesmu i da postoji snimak.

22.51 - "Noć kad je Tisa nadošla".

Đole je rekao da nije dugo bio na televiziji, na Pinku nikada nije bio, a na RTS-u je bio pre 12 godina. Kaže da je bio u nekoj emisiji u kojoj su ga predstavili kao Đorđa Marijanovića, a na kraju je voditelju rekao da emisija nije prošla baš najbolje, a voditelj mu je odgovorio "kod tih emisija je dobro što ih niko ne gleda".

22.40 - Đoletov gost je i njegova žena Olivera.

Đole i Olivera su pripremili mali poklon za Ivanovića. Kažu da znaju koja je njegova omiljena pesma. Oni su mu pustili spot njegove omiljene pesme i dali mu CD. Ni Ivanović nije njima ostao dužan, pa ima je poklonio karte za Đoletov koncert.

zoom

22.18 - Đole kaže publici da se ne raduje, jer nije još gotovo!

Kaže da je zamislio da ih više davi, ali da bi onda morao da se ubrza. Njegov specijalni gost je Ivan Ivanović. Kaže da mu nije jesno zašto je on bio potreban da bude gost Ivanoviću. Đole je rekao Ivanoviću da je "zagrizao" kada je čitao njegove tvitove, mislio je da se stvarno posvađao sa televizijom.

Balaševića je pogodilo to što je Ivanović jednom rekao da je "od svih hrvatskih pevača najpoznatiji Balašević"

"Kad me vide na televiziji kažu, 'jao što je Đole propao', a ja kažem da oni još uvek nisu videli sebe"

22.08 - Kaže da je bio na svim Balaševićevim koncertima. "Možda vam se to čini super, ali onda ćete shvatiti koliko vam se piški"

Kaže da su oni iz ravnice, malo su depresivni, kad bace pogled nema odakle da se obije, da im se vrati. Nama brdašca. "Nama se i po dve nedelje ne vraća pogled"

Kako kaže, zato se trudi da se kloni balada, da ne bi ljudi skočili u reku.

"Lepa protina kći" ...

22.00 - Balašević je rekao da je bio na koncertu gde je došla devojka sa majicom na kojoj piše Aleksa (njegov sin).

"Ja sam se zapitao šta je ovo, pa ja sam ovde glavni, ja nastupam"

Sledeća pesma "Bože, Bože"

21.57 - Đole je otpevao celu pesmu "Kere varošanke" i kaže da mu je lahnulo. Uspeo je do kraja da izgura. Kaže da sada peva samo kratke pesmice.

Kaže da još uvek neće da kže da "gostuje u Beogradu" već "nastupa u Beogradu"

21.45 - Kaže da je bio na koncertu Bijonse, kaže da je sve to u redu, ali ona se odjednom"uhvatila za štrik i onda su je preneli". Kaže da njega ne mogu da ga nose, pa je zato statičan.

Kaže da se nije razveo, a onda je izveo i svoju ženu.

"Jedva sam čekao da ostari da je više niko ne gleda, ali ne vredi", rekao je Đole za svoju ženu

Bio je demokrata, kaže, ali razočarao se. Pisao je pesme da ne bude rata, pa ga je bilo kaže, pokazale su se proročanske, pa je rešio da peva "opa- cupa" pesma.

Kaže da je hteo da peva pesmu "Kere varošanke", ali da ima toliko  teksta da će pevati do Male Gospojine.

21.35 - Đole kaže da postoji mogućnost da Novi Sad postane glavni grad, ali one koji žele da se ocepi i one koji strepe da će se ocepiti može da nazove - majmuni. "Koja god vlast da bude, želim da mi daju ulicu u Novom Sadu", rekao je on.

Kaže da se oseća kao spomenik, jer kad prolazi Trgom slobode golubovi sleću na njega.

"Osmeh se vratio u grad" - sledeća pesma

21.15 -  Počelo Veče bez Ivana

Đole kaže da nije imao dobro iskustvo sa Ivanovićima i da se zakleo da nikada neće doći u njegovu emisiju. Sa njim je večeras i orkestar Panonska mornarica.

Balašević je veče započeo pesmom "Devojka sa čardaš nogama" zoom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

UŽIVO BALAŠEVIĆ: Nikad neću gostovati u Beogradu!

Izvor: Poznati.info, 11.Maj.2013, 01:10

Đole će večeras voditi emisiju kako bi napravio štos jer ga je Ivan, koji večeras neće biti u studiju, dugo prozivao da izbegava da mu bude gost..Večeras će emisiju “Veče sa Ivanom Ivanovićem” voditi Đole Balašević!..Panonski mornar zasešće u stolicu, a sve kao štos jer ga je Ivanović...

Nastavak na Poznati.info...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.