BAKA IZ GROCKE BIRALA ŠTA ĆE TRAMP DA OBUČE! A, on joj je delio savete

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Dec.2016, 00:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BAKA IZ GROCKE BIRALA ŠTA ĆE TRAMP DA OBUČE! A, on joj je delio savete

Nije dočekala da ugosti Trampa u svojoj kući u Grockoj

Milka Milisavljević iz Grocke, koja je svojevremeno čuvala decu novog američkog predsednika Donalda Trampa, preminula je nakon kraće bolesti, preksinoć u 85. godini života u KBC "Zvezdara".

Baka Milki je pozlilo u petak u njenom stanu u Grockoj, gde je živela poslednjih petnaest godina otkad se vratila iz Amerike, gde je provela 30 godina.

- Mojoj baki je bilo loše u petak, pa su komšije pozvale >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Hitnu pomoć, koja ju je prebacila u bolnicu. Teško je disala i samo je tražila da joj iz Amerike dođe njen najmlađi sin Aleksandar - kaže njen unuk Aleksandar Petrović i dodaje da ništa nije ukazivalo da će umreti, jer je bila puna života.

- Išla je na druženja penzionera. Svi smo u šoku.

Baka Milka je tek nakon Trampove pobede na predsedničkim izborima u SAD otkrila da je osamdesetih godina bila dadilja njegovih sinova, Donalda i Erika, i to punih osam godina.

U ranijim izjavama Milka je govorila da je Tramp obožavao kada mu je pevala srpske pesme i da je obožavao hitove Lepe Lukić.

- Posebno je voleo da mu pevam pesmu "Od izvora dva putića". Joj, što je voleo da mu to pevam! - ispričala je svojevremeno ova baka.

Gospođa Milka je poverila i da je Trampovu decu učila da broje na srpskom, kao i da je Tramp prema njoj bio divan, da je smatrao pravom damom. Znao je, kako je rekla, da je pita koji sako da obuče kada ide na neki sastanak, ali je umeo i da posavetuje.

- Savetovao me je da nikad ništa ne radim na silu, čak ni dugme da zakopčam, kazivala je baka Milka.

Posle predsedničke pobede Donalda Trampa, Milka je imala veliku želju da ga ugosoti u svom stanu u Grockoj.

- Volela bih da dođe kod mene i da mu spremim njegovo omiljeno jelo Ili da odem u Ameriku kod moja dva sina, da se tamo vidimo. Tražila sam ga preko "Skajpa", ali ga nisam videla našla.

Milka Milisavljević će biti sahranjena u subotu na groblju u Grockoj.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.