Avril Lavinj plakala pričajući o svojoj bolesti

Izvor: Vesti-online.com, 30.Jun.2015, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avril Lavinj plakala pričajući o svojoj bolesti

Kanadska pevačica Avril Lavinj rasplakala se u svom prvom televizijskom intervjuu pošto joj je dijagnostikovana Lajmska bolest.

Pop zvezda otvoreno je progovorila o zdravstvenim problemima i ispričala da je bila prikovana za krevet prošlog oktobra, pošto su joj doktori postavili nekoliko pogrešnih dijagnoza.

- To je bio najgori period u mom životu - rekla je kroz suze, i dodala da je prve simptome osetila dok je bila na turneji.

Ona je istakla je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << su joj ljubav i podrška fanova pomogli da preživi ovaj težak period.

- Na pola sam terapije, ali već mi je mnogo bolje, dosta napredujem. Zahvalna sam što znam da ću se potpuno oporaviti. Mislim da je ovo moja druga šansa za život, želim da nastavim da radim ono što volim, tako da sam veoma uzbuđena - kazala je Avril.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Avril Lavinj plačući pričala o svojoj bolesti

Izvor: Nezavisne Novine, 30.Jun.2015

Kanadska pjevačica Avril Lavinj rasplakala se u svom prvom televizijskom intervjuu pošto joj je dijagnostikovana Lajmska bolest...Pop zvijezda otvoreno je progovorila o zdravstvenim problemima i ispričala da je bila prikovana za krevet prošlog oktobra, pošto su joj doktori postavili nekoliko pogrešnih...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.