Avion sa 100 srpskih putnika stigao iz Brisela

Izvor: B92, 23.Mar.2016, 09:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Avion sa 100 srpskih putnika stigao iz Brisela

Beograd -- Na beogradski aerodrom "Nikola Tesla" sleteo avion sa više od 100 srpskih putnika koji su se vratili iz Belgije preko Diseldorfa, javlja RTS.

U avionu je bio i Marko Đurić, direktor Kancelarije za KiM, jer je juče trebalo da učestvuje na pregovorima sa Prištinom.

Aavioni "Er Srbije" danas neće leteti za Brisel. Kompanija je saopštila da je otkazan let u 06.50, kao i let iz Brisela za Beograd u 10.35. Još nije izvesno ni da li će avioni leteti u četvrtak.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Sve evropske zemlje pojačale su mere bezbednosti, obezbeđenje aerodroma i železničkih stanica. I na beogradskom aerodromu, važe strože mere bezbeznosti, pa će ulazak i izlazak putnika biti usporen i svi koji budu ulazili u aerodromsku zgradu biće strogo kontrolisani

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.