Autor deklaracije Albanaca je odavno pročitan

Izvor: Vesti-online.com, 15.Jul.2018, 11:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Autor deklaracije Albanaca je odavno pročitan"

Predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma ocenio je danas da deklaracija albanskih odbornika sa juga Srbije predstavlja pokušaj ucenjivanja zemlje i dodao da nije slučajno što je doneta par dana pre dijaloga u Briselu.

- Autor Deklaracije koju su juče usvojili Albanci sa juga centrane Srbije nije ni iz Preševa, ni Bujanovca, ni Medveđe, a ni iz Prištine. Taj autor odavno je pročitan i poznat je svima - naveo je Marković u saopštenju.

On je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << da rukovodstvo Srbije vodi stabilnu i miroljubivu politiku i dodao da autoru te "ratnohuškačke" deklaracije treba da bude jasno da je Balkan stabilan zahvaljujući rukovodstvu Srbije i da nije toga imali bi ratna žarišta na više mesta u ovom delu Evrope.

- Pozivam autora takozvane deklaracije Albanaca sa juga Srbije da kaže kosovskim Albancima da ispune ono što su potpisali, a to je pre svega Zajednica srpskih opština i da prestanu da napadaju Srbe na Kosovu i Metohiji - naveo je Marković.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

PALMA O ALBANSKOJ DEKLARACIJI: Neće proći ucene! Balkan je stabilan zahvaljujući Srbiji

Izvor: Kurir, 15.Jul.2018

Autor Deklaracije koju su juče usvojili Albanci sa juga centrane Srbije nije ni iz Preševa, ni Bujanovca, ni Medveđe, a ni iz Prištine. Taj autor odavno je pročitan i poznat je svima, navodi Marković

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.