Autom tokom nevremena sleteo sa puta na Pančevačkom mostu VIDEO

Izvor: B92, 06.Avg.2023, 18:21

Autom tokom nevremena sleteo sa puta na Pančevačkom mostu VIDEO

U Beogradu je, tokom nevremena koje je popodne pogodilo prestonicu, došlo do teške saobraćajne nezgode.

Naime, jedan automobil sleteo je sa puta na Pančevačkom mostu i završio na šinama.

"Pančevački most smer ka gradu upravo sad, automobil sleteo na šine. Počinje gužva da se stvara", navodi se u objavi na Instagramu.

Na društvenim mrežama je objavljen snimak nakon nesreće i na njemu se može videti mladić koji pokušava da izađe iz svog vozila.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AUTO SLETEO SA PANČEVAČKOG MOSTA TOKOM NEVREMENA: Dramatičan prizor u srpskoj prestonici, mladić pokušava da se izvuče iz vozila VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 06.Avg.2023

U Beogradu je, tokom nevremena koje je popodne pogodilo prestonicu, došlo do teške saobraćajne nezgode. Naime, jedan automobil sleteo sa puta na Pančevačkom mostu i završio na šinama.   View this post on Instagram   A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_) „Pančevački most smer ka...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.