Autobanat povukao taksiste sa ulica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Apr.2010, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Autobanat" povukao taksiste sa ulica

ZRENJANIN - Sa zrenjaninskih ulica, bez najave i obrazloženja, nestalo je više desetina taksi vozila "golf 5", koje je pre tri godine u saobraćaj uveo "Autobanat".

Taksi-vozila, kupljena na lizing, pojavila su se kao odgovor nelojalnoj konkurenciji sve brojnijih neregistrovanih taksista, koji su sa autobuskih stajališta preuzimali putnike za Novi Sad, Beograd, Srpsku Crnju i druga mesta, kvareći tako računicu najvećem prevozniku putnika u Banatu.

Danas, kao i prethodna dva dana, taksi-služba "Autobanata" nije primala pozive, a na pitanje zašto, u tom preduzeću niko nije davao odgovor, dok je generalni direktor bio na službenom putu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.