Australija: Pronađeno pet beživotnih tela u Pertu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 09.Sep.2018, 11:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Australija: Pronađeno pet beživotnih tela u Pertu

Australijska policija pronašla je tela petoro lica u predgrađu Perta, na zapadu zemlje, rekao je pomoćnik komesara zapadnoaustralijske policije Pol Stil.

"Nismo još ispitali lokaciju. Znamo da je reč o odraslima i deci", rekao je on.

"Mogu da kažem da je među žrtvama najmanje jedna žena, ali ne više od toga. Mesto još nisu ispitali forenzičari tako da je tačan broj odraslih i dece još uvek nepoznat", rekao je Stil.

On nije rekao kako su ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ubijeni ni da li je pronađeno oružje, prenosi Rojters.

Višestruka ubistva u Australiji su retka, ali je ovo drugi veći incident u Zapadnoj Australiji ove godine pošto je u maju ubijeno sedam osoba.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Pronađeno pet tijela u Pertu

Izvor: Nezavisne Novine, 09.Sep.2018

PERT- Australijska policija pronašla je tijela petoro lica u predgrađu Perta, na zapadu zemlje

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.