Asfaltirano 11.5 kilometara puta Lukavica - Pale

Izvor: IstocnoSarajevo.net, 19.Avg.2010, 13:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Asfaltirano 11.5 kilometara puta Lukavica - Pale

Prva dionica regionalnog puta Lukavica - Pale, izgrađena je, a ostalo je da se urade još saobraćajna signalizacija, odbojna ograda i zaštitne mreže, rekao je rukovodilac građevinskih radova firme "Tereks inženjering" Ranko Alempić.Prema Alempićevim riječima do sada je
asfaltirano 11 kilometara i 500 metara trase puta Pavlovac-Zagoni-Jasik, a trenutno je u toku priprema za asfaltiranje nove dionice u dužini od dva kilometra.

Vlada Republike Srpske za regionalni put R >> Pročitaj celu vest na sajtu IstocnoSarajevo.net << 446 Lukavica – Pale izdvojila je 8 miliona i osamsto hiljada konvertibilnih maraka. Alempić je istakao da su dosadašnju izradu puta pratile određene poteškoće i problemi koji su povećali troškove izgradnje.

Rukovodilac građevinskih radova firme "Tereks inženjering" Ranko Alempić izjavio je da se prvi sloj asfalta na krajnjoj dionici ovog puta u Jasiku može očekivati trinaestog septembra.

Nastavak na IstocnoSarajevo.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta IstocnoSarajevo.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta IstocnoSarajevo.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.