Arsić: Vlada u prvih 100 dana uspešna

Izvor: Blic, 31.Okt.2012, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arsić: Vlada u prvih 100 dana uspešna

Vlada Srbije je u prvih 100 dana radila uspešno, s obzirom na veoma tešku situaciju u državi koju je zatekla, izjavio je danas šef poslanika SNS Veroljub Arsić.

Arsić je Tanjugu rekao da je situacija u prethodna tri meseca bila neočekivano veoma teška i da su "nesređenost I nefunkcionisanje" državnih organa otežavali rad nove vlade od prvog dana.

"Mogu barem u početku, da rad vlade ocenim uspešnim, videćemo šta će da bude dalje. Ja sam optimista, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a sve ovo što se dešavalo u prvih 100 dana rada vlade mi daje za pravo da budem još više optimista", rekao je Arsić.

On je napomenuo da je kabinet Ivice Dačića prvi koji ozbiljno želi rešavanje problema korupcije i kriminala i dodao da je siguran da će taj posao završiti uspešno, budući da se radi o "najvećem zlu koje je državi proteklih godina nanelo veliku štetu".

Arsić je naveo da je Vlada Srbije napravila "prilično oštar zaokret" u javnim finansijama i da pokušava da ih uredi i svede na meru koja je prihvatljiva za građane i za privredu.

"Od vlade očekujem da rebalansom i budžetom za narednu godinu odgovori na sve izazove", rekao je Arsić.

On je opoziciju, povodom njenih kritika da Vlada Srbije, s obzirom na obećanja, nije uradila gotovo ništa, upitao šta je ona radila prethodne četiri godine.

"Doveli su državu do takve situacije da sada bukvalno teško funkcioniše svaki državni organ, primetio je Arsić.
Pogledaj vesti o: Srpska Napredna Stranka

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ilić (URS): Postignuto daleko više od očekivanog

Izvor: Press, 31.Okt.2012

Vlada Srbije je, imajući u vidu zatečeno stanje i veoma tešku situaciju u državi, za prvih 100 dana funkcionisanja uradila daleko više od onoga što su i same stranke vladajuće koalicije očekivale, izjavio je danas šef poslanika URS Vladimir Ilić...Ilić je Tanjugu rekao da je njegov utisak...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.