Arijana Grande prekinula turneju zbog bolesti

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2019, 05:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arijana Grande prekinula turneju zbog bolesti

Američka pop pevačica Arijana Grande morala je da prekine turneju "Sweetener" kako bi se posvetila svom zdravlju pošto oseća tegobe već neko vreme.

Ona je na Instagramu objavila da je bolesna, a fanovima je otkrila da oseća oštar bol još od nastupa u Londonu.

Popularna pevačica je rekla "da joj je glas zvučao dobro, ali da zbog bolesti nije mogla da diše na pozornici pa je već tada posumnjala da će moći da nastavi s koncertnim aktivnostima. Danas je poručila >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da joj se stanje pogoršalo i da će morati da otkaže nastup u Leksingtonu u Kentakiju".

Priznala je "da je bolest bez dijagnoze grozan osećaj, ali da ne može da guta ni da podigne glavu", preneo je portal Klix.ba.

Iako još nije sigurna šta je izazvalo njene zdravstvene probleme, obećala je fanovima da će im se javiti "čim otkrije šta joj se dešava s organizmom".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

"Grozan osećaj": Popularna pevačica prekinula turneju zbog bolesti FOTO

Izvor: B92, 18.Nov.2019

Američka pop zvezda Arijana Grande morala je da prekine turneju "Sweetener" kako bi se posvetila svom zdravlju pošto oseća tegobe već neko vreme...Ona je na Instagramu objavila da je bolesna, a fanovima je otkrila da oseća oštar bol još od nastupa u Londonu...Popularna pevačica je rekla da joj...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.