Arijana Grande: Kritike zbog nastupa na Mančester Prajdu

Izvor: B92, 28.Feb.2019, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Arijana Grande: Kritike zbog nastupa na Mančester Prajdu

Mnogi su kritikovali pevačicu zbog najave da će nastupati na Prajdu u Mančesteru.

Arijana Grande odgovorila je na kritike koje su joj upućene zbog najavljenog nastupa na Prajdu u Mančesteru.

Poziv da nastupa na Prajdu pevačica je prihvatila dve godine nakon što je bombaš samoubica na njenom koncertu u Mančester areni ubio 22 osobe.

Grande je napisala da želi da se "nadoveže" na raspravu koju je najava njenog nastupa pokrenula na društvenim mrežama. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Neki korisnici komentarisali su da je nepravedno da strejt umetnica bude u centru pažnje jedne LGBT manifestacije.

Grande je odgovorila i na žalbe zbog poskupljenja karata, rekavši da nije mogla da utiče na cenu.

Dvadesetpetogodišnja pevačica je izjavila da želi da "slavi" zajednicu koja je za nju "posebna" i čiji su je "članovi podržavali tokom čitave karijere".

"Želim i da posetim grad koji mi toliko znači", dodala je.

https://twitter.com/ArianaGrande/status/1100833408144498688

Izjavila je i da su na Prajdu uvek nastupali umetnici "svih seksualnih orijentacija, uključujući i strejt muzičarke poput Šer i Kajli Minog".

"Ukoliko zaista mislite da ne zaslužujem da nastupam na ovakvom događaju, poštujem to. Ali sam poziv prihvatila oduševljeno i sa zahvalnošću."

Jedan obožavalac rekao je da je karta poskupela jer se Prajd ove godine održava u većoj dvorani.

https://twitter.com/rover600/status/1101045743392034816

Nastup na Prajdu u Mejfild depou će za Arijanu Grande biti emotivan povratak u grad, dve godine nakon napada u Mančester areni.

Grande je u Mančesteru nastupila ubrzo nakon bombaškog napada na dobrotvornom koncertu na Old Traford kriket stadionu.

Njen album trenutno je najprodavaniji album u Velikoj Britaniji, a dve njene pesme trenutno se nalaze i na prvom i na drugom mestu top liste singlova.

Mančester Prajd će se održati od 24. do 26. avgusta.

Izvor: BBC News na srpskom

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Arijana Grande: Kritike zbog nastupa na Mančester Prajdu

Izvor: Radio 021, 28.Feb.2019

Mnogi su kritikovali pevačicu zbog najave da će nastupati na Prajdu u Mančesteru...BBCArijana Grande poslednji put je nastupala u Mančesteru 2017. godine..Arijana Grande odgovorila je na kritike koje su joj upućene zbog najavljenog nastupa na Prajdu u Mančesteru...Poziv da nastupa na Prajdu pevačica...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.