Apel policije da se ne šire lažne informacije o otmici dece

Izvor: N1 televizija, 13.Okt.2018, 15:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel policije da se ne šire lažne informacije o otmici dece

Policija je utvrdila da su četiri prijave otmice dece u Novom Pazaru i Rumi bile lažne i apelovala na građane, a posebno roditelje i nastavnike, da ne šire neproverene informacije koje dovode do uznemirenja javnosti, saopštilo je Ministarstvo unutršanjih poslova.

U petak, 12. oktobra, policiji su prijavljene otmice dečaka (10) i devojčica starih 7, 11 i 15 godina, a kako se napominje u saopštenju MUP-a, utvrđeno je da su sve te otmice deca izmislila.

"Ističemo da policija postupa u svim prijavljenim slučajevima sa velikom pažnjom i odmah preduzima sve neophodne mere na utvrdjivanju okolnosti dogadaja", navodi se u saopštenju.

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.