Apel da se izbegava najtopliji deo dana za putovanje

Izvor: RTS, 05.Jul.2015, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel da se izbegava najtopliji deo dana za putovanje

Auto-moto savez Srbije saopštio je da se u popodnevnim časovima očekuje pojačan saobraćaj na glavnim putnim pravcima u Srbiji. Zadržavanja na graničnim prelazima, koja se trenutno kreću u intervalima od 20 do 30 minuta, biće nešto duža.
Na naplatnim rampama trenutno se ne beleže duža zadržavanja, a iz Sektora za naplatu putarine preduzeli su sve neophodne mere da ubrzaju protok vozila. Apeluje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se na vozače da pripreme tačan iznos za naplatu, prenosi Tanjug.
Temperature koje će danas biti više od 30 stepeni doprinose dobroj prohodnosti puteva. Vozači bi trebalo da izbegavaju najtopliji deo dana za putovanje, konzumiraju više vode i prave česte pauze u vožnji.
Takođe, apeluje se na vozače da voze opreznije i budu tolerantniji na putevima gde je zbog radova izmenjenjen režim obavljanja saobraćaja, dodaje se u saopštenju.
Prema podacima Uprave granične policije zadržavanja putničkih vozila na srpskim graničnim prelazima kreću se u intervalima do 30 minuta.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.