Izvor: Blic, 12.Apr.2012, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Apel "Gradske čistoće": Ne pomerajte kontejnere

JKP "Gradska čistoća" apeluje na gradjane da ne pomeraju samoincijativno kontejnere koji su privremeno postavljeni na lokacijama na kojima se ugradjuju podzemni, kako ne bi ugrozili bezbednost saobraćaja i pešaka.

Ovo preduzeće od početka godine intezivno radi na ugradnji podzemnih kontejnera širom Beograda, a dok oni ne budu završeni obezbedjeni su privremeni kontejneri na mestima koja ne ugrožavaju saobraćaj i ne otežavaju kretanje pešaka.

Ekipe "Gradske >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čistoće" će privremene nadzemne kontejnere ukloniti čim radovi na ugradnji novih, podzemnih, budu završeni, rečeno je u saopštenju ovog preduzeća.

"Gradska čistoća" uputila je izvinjenje gradjanima i zamolila za razumevanje i strpljenje ukoliko u periodu ugradnje budu na bilo koji način remetili njihov red i mir i obećala da će radovi biti završeni u najkraćem mogućem roku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.