Antić: Neće biti strašnog suda ni za koga u SPS-u

Izvor: RTS, 02.Nov.2015, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Neće biti strašnog suda ni za koga u SPS-u

Neće biti strašnog suda ni za koga u Socijalističkoj partiji Srbije, izjavio je zamenik predsednika SPS-a Aleksandar Antić, navodeći da će o potezu funkcionera te stranke Branka Ružića biti reči na stranačkim organima, a da će skupština socijalista u decembru verovatno biti odrednica za političku budućnost svih stanačkih funkcionera.
"Veoma brzo ćemo imati Predsedištvo i očekujem da će >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << tu biti bez ikakve sumnje razgovora o svim važnim političkim temama, naravno i o tome će se razgovarati. Mi nismo partija nojeva i nećemo gurati glavu u pesak, o svemu razgovaramo", rekao je Antić novinarima odgovarajući na pitanje da li će biti sankcija za Ružića koji je nedavno stavio pa povukao sa svog Fejsbuk profila fotografiju sa navijačem koji je vređao premijera Aleksandra Vučića.
Prema rečima Antića, dobar je iskorak izvinjenje Ružća.
"Ružić se zbog onog poteza koji, ponavljam mi nismo mogli razumeti, javno izvinio i naravno, vreme pred nama će pokazati kako će se stvari razvijati. Nama jeste u interesu da izgrađujemo jedinstvo SPS-a i duboko verujem da smo jedinstveni i to ćemo dokazati", naveo je Antić.
On je rekao da predsednik stranke Ivica Dačić ima ogromnu podršku unutar partije i da budućnost svih koji su deo rukovodstvo pre svega zavisi od Dačića i od toga koliko svako prati politiku stranke.
"Nema strašnog suda ni za koga, ima samo potrebe da svi vodimo računa o jedinstvu i da pratimo politiku partije. Oni koji budu pratili politiku partije biće deo tima, oni koji to ne budu činili će morati da sačekaju svoju priliku i neku novu politiku", rekao je Antić.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Antić: Neće biti strašnog suda za bilo koga u SPS-u

Izvor: Blic, 02.Nov.2015

Neće biti strašnog suda ni za koga u Socijalističkoj partiji Srbije, izjavio je danas zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić, navodeći da će o potezu funkcionera te stranke Branka Ruzića biti reči na stranačkim organima...On je rekao i da će skupština socijalista u decembru verovatno biti...

Nastavak na Blic...

Antić: Bez "strašnog suda" za Ružića

Izvor: Mondo, 02.Nov.2015

Neće biti "strašnog suda" ni za koga u Socijalističkoj partiji Srbije, a o potezu funkcionera te stranke Branka Ruzića biće reči na stranačkim organima, izjavio je zamenik predsednika SPS Aleksandar Antić...Foto: FOTO TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC/ nr Aleksandar Antić..Antić je rekao da će skupština...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.