Antić: Naselja na levoj obali Dunava da budu nova opština

Izvor: B92, 10.Feb.2018, 17:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Naselja na levoj obali Dunava da budu nova opština

Beograd -- Kandidat SPS za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić založio se, u razgovoru sa građanima naselja Borča, da leva obala Dunava postane nova opština.

"U procesu decentralizacije Beograda i davanja većih ovlašćenja gradskim opštinama, zalagaću se da leva obala Dunava bude nova opština. Ljudi koji ovde žive treba da definišu svoje prioritete i da određuju svoj dalji razvoj", rekao je Antić.

Kako se navodi u saopštenju, Antić je rekao da je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dobro što u Borči postoji preduzetnička inicijativa, jer samo preduzetništvo može da kreira veliki broj radnih mesta i da zaposli ljude, za šta treba uvesti i čitav niz sistemskih podsticaja.

On je dodao da je Socijalistička pratija Srbije posebno podržala program grada Beograda za dodelu bespovratnih finansijskih sredstava preduzetnicima za uvećanje postojeće proizvodnje i unapređenje kvaliteta rada kroz nabavku nove opreme.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

SPS: Naselja na levoj obali Dunava - opština

Izvor: Mondo, 10.Feb.2018

Kandidat Socijalističke partije Srbije (SPS) za gradonačelnika Beograda Aleksandar Antić založio se danas, u razgovoru sa građanima naselja Borča, da leva obala Dunava postane nova opština...Foto: Mondo/ Goran Sivački.."U procesu decentralizacije Beograda i davanja većih ovlašćenja gradskim...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.