Antić: Lopta je u njihovim nogama

Izvor: B92, 26.Apr.2016, 16:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Antić: Lopta je u njihovim nogama

Beograd -- Dok se obrisi pokrajinske vlade naziru, republička vlada se čak i ne nazire. Funkcioner SPS Aleksandar Antić za B92 kaže da je "lopta u nogama naprednjaka".

Antić dodaje i da svakoga dana socijalisti imaju komunikaciju s naprednjacima.

"Ne bih prejudicirao, treba pustiti malo vremena da se saberu utisci i treba prepustiti inicijativu naprednjacima", kaže Antić.

Inicijativu prepušta i lider Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma. Kaže >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da je koalicija čiji je član spremna za saradnju.

"Ja sam čestitao Vučiću, poslao sam mu poruku. Videću da li mi je odgovorio, ne znam, imam 181 nepregledanu poruku", kaže Marković.

On dodaje da će naprednjaci zvati ako procene da im je koalicija SPS-JS potrebna.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Antić: Lopta je u "njihovim nogama"

Izvor: Blic, 26.Apr.2016

Funkcioner SPS-a Aleksandar Antić izjavio je danas za B92 da su socijalisti svakodnevno u komunikaciji sa SNS-om i da je „lopta u nogama naprednjaka“..."Ne bih prejudicirao, treba pustiti malo vremena da se saberu utisci, i treba prepustiti inicijativu naprednjacima", kaže Antić, na temu formiranja...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.