Andželina sve mršavija

Izvor: Blic, 25.Maj.2011, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina sve mršavija

Andželina Žoli je na premijeru novog filma Breda Pita “The tree of life” došla u prelepoj crvenoj haljini koja je ponovo otkrila njenu mršavu figuru.

Čini se da holivudska lepotica na svakom javnom događaju ima po kilogram manje, a ovaj put u prvom planu je bila njena besprekorna koža, ali i kosti na kojima kao da nema ni trunke mesa.

Samo pre nekoliko godina Andželina je imala besprekorne obline, a najbolju figuru imala je u filmu "Tomb Rajder”. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<

Iako je prestala da se hrani po vegan principima, ona trenira po tri sata dnevno.

- Šalim se da je tajna moje lepote velika, sočna šnicla. Ali zaista volim crveno meso. Bila sam dugo vegan i to me je zamalo ubilo. Saznala sam da ne unosim dovoljno hranljivih namirnica- izjavila je ona.

Pre snimanja filma "Salt” jela je samo ugljene hidrate i jako malo proteina u pet do šest manjih obroka u toku dana, a paralelno je imala naporne treninge.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Andželina sve mršavija

Izvor: medio.rs, 25.Maj.2011

Andželina Žoli je na premijeru novog filma Breda Pita The tree of life došla u prelepoj crvenoj haljini koja je ponovo otkrila njenu mršavu figuru.

Nastavak na medio.rs...

Crvena Angelina Jolie

Izvor: CroModa.com, 26.Maj.2011, 05:18

Neumorna Angelina Jolie na premijeru filma The Tree of Life u Los Angelesu došla u crvenoj večernjoh haljini Jenny Packham. Satenske sandale potpisuje Stuart Weitzman, a nakit Tiffany Co.

Nastavak na CroModa.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.