Andželina i Bred konačno spremni za brak

Izvor: Blic, 14.Jul.2011, 23:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina i Bred konačno spremni za brak

Jedan od najlepših parova sveta, Andželina Žoli i Bred Pit, posle šest godina veze izjavili su kako su, konačno spremni za brak. Glumac je nedavno izjavio kako njihovoj deci sve više znači jesu li u braku, pa postoji mogućnost da je glumački par zbog toga odlučili da uplovi u bračnu luku.

Bred Pit (47) i Andželina Žoli (36) spremni su za brak. Naime, nakon šest godina veze i šestoro dece, glumački par planira venčanje, piše list "US Weekly".

Pošto se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njihovo venčanje najavljivalo već nekoliko puta, a svadbena zvona nisu zazvonila, "US Weekly" piše da su ovog puta priču o venčanju potvrdila čak tri izvora.

Par planira da se venča u sledećih nekoliko meseci. Tačna lokacija još nije poznata, ali pretpostavlja se da bi venčanje moglo biti u renoviranom dvorcu "Chateau Miraval" u Francuskoj.

Venčanje će biti intimno i neformalno. Bred i Andželina su nedavno izjavili da će se venčati onda kad brak bude dozvoljen apsolutno svima, misleći pre svega na homoseksualce.

Povezane vesti: Andželina i Bred planiraju da se venčaju Andželina Žoli: Govorim deci da su usvojena Andželinina pokazala novu tetovažu Porodica pre glume Andželina postavila ultimatum Bredu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.