Andželina Žoli se srela s Ivom Josipovićem na Brionima

Izvor: Blic, 20.Avg.2011, 14:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andželina Žoli se srela s Ivom Josipovićem na Brionima

Holivudska zvezda Andželina Džoli prisustvovala je u petak na Brionima izvodjenju pozorišnog komada "Kralj Lir" sa Radetom Šerbedžijom u glavnoj ulozi, objavio je Jutarnji list. Uoči početka predstave, Andželina Džoli sastala se sa predsednikom Hrvatske Ivom Josipovićem.

"Sa predsednikom sam pričala o umetnosti, ali i nagaznim minama. Imam lično iskustvo sa minama. Šokirana sam koliki je to problem u Hrvatskoj", rekla je glumica.

"Njen dolazak je važan >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zbog promocije. Ali ne samo zbog promocije, jer je medju nama velika umetnica, ali i velika humanitarka", izjavio je Josipović.

Glumica, koja je na na Brione doputovala sa dvoje dece i dadiljom, pohvalila je glumačku postavu komada. "Nemam reči za Radetovu glumu, za glumu cele trupe", kazala je novinarima.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.