Andrej Pejić ima devojku?

Izvor: Večernje novosti, 10.Feb.2014, 21:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Pejić ima devojku?

Maneken Andrej Pejić nastavlja da privlači pažnju javnosti svojim fotografijama na Instagramu. Maneken srpskog porekla objavio je na društvenoj mreži sliku na kojoj pozira sa devojkom, uz provokativni komentar.Na fotografiji pozira u bekstejdžu pred početak revije Done Karan sa dvadesettrogodišnjom britanskom manekenkom Elizom Kamings. U opisu slike napisao je: “Moja ku*ka i ja.” U javnosti se već spekuliše da su njih dvoje u vezi. Elizin zaštitni znak u svetu modelinga je, takođe, >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << androgeni izgled. Andrej ne voli da priča o svojoj seksualnoj orjentaciji i smatra da je on balans između dva pola - ponekad se oseća kao muškarac, a ponekad kao žena. Nedavno je na pitanje da li ima devojku odgovorio da će se to možda uskoro dogoditi, mada mu više prilaze muškarci.

Nastavak na Večernje novosti...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) Andrej Pejić: Moja kučka i ja

Izvor: Press, 11.Feb.2014, 08:55

Androgeni maneken Andrej Pejić koji je oduvek bio misteriozan kada je u pitanju njegova seskualnost, objavio je fotografiju sa svojom devojkom na Instagramu.

Nastavak na Press...

Andrej Pejić ima devojku?

Izvor: B92, 11.Feb.2014

Najpoznatiji androgeni model na svetu Andrej Pejić na modnu scenu se vratio u velikom stilu revijom Done Karan. Tom prilikom slikao se sa manekenkom Elizom Kamings, za koju javnost spekuliše da mu je devojka.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.