Andrej Pejić dobio svoju pesmu Fashion Boy

Izvor: Vesti-online.com, 03.Feb.2012, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Andrej Pejić dobio svoju pesmu "Fashion Boy"

Andrej Pejić ponovo je u žiži javnosti, ali ovaj put ne zato što je postao nečije zaštitno lice ili nosio ženske haljine na reviji, već zato što je dobio svoju pesmu "Fashion Boy".

Pesmu "Fashion boy" napisala je muzičarka i pop pevačica Viktoria Aitken, a dens-remiks napravili su producenti Lejdi Gage i Madone - trio Bimbo Džouns.

"Andrej mi je poslužio kao muza u poslednjem singlu jer nas je odveo na mesto koje još nismo otkrili. Potpuno sam luda za njim", >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << rekla je Aitken.

Ritam pesme je brz, a neki od stihova glase: "Ima osmeh koji izluđuje devojke, on je kralj stila", a refren "Modni dečače, već sam sve videla, ali ti mi daješ više".

Aitken je inače poznata po sarkastičnim stihovima, a pevala je ironično i o svom odrastanju kao ćerki bivšega konzervativnog člana parlamenta u pesmi "Jenny From The Yacht".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Andrej Pejić dobio pesmu

Izvor: Story, 03.Feb.2012

Nije postao zaštitno lice, niti je nosio žensku reviju. Kontroverzni maneken je ovaj put dobio svoju pesmu.

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.