Anđelina poslala pismo pomirenja Dženifer

Izvor: Vesti-online.com, 24.Sep.2010, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina poslala pismo pomirenja Dženifer

Anđelina Džoli rešila je da zakopa ratnu sekiru sa bivšom suprugom svog muža Dženifer Aniston poslavši joj pismo pomirenja. Ovaj njen potez potpuno podržava Bred Pit, sadašnji Anđelinin i bivši muž Anistnove.

Dženifer Aniston je bila šokirana kada je u svom poštanskom sandučetu pronašla pismo od "smrtnog neprijatelja", žene koja joj je "ukrala“ muža, Anđeline Džoli.

Naime, Anđelina, koja sa Bred Pitom odgaja šestoro dece, odlučila je da prekine >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dugogodišnju svađu između njih dve.

"Anđelina ne želi više negativnu energiju u svom životu i mrzi to neprijateljstvo koje postoji između nje i Džen. Trebalo joj je mnogo hrabrosti da preduzme ovaj korak, ali namere su joj dobre i iskreno želi da prošlost ostave iza sebe", rekao je anonimni izvor.

Anđelina u pismu govori Dženifer kako bi bila prekrasna majka i da je sada u savršenim godinama za prvo dete. Izvor, nadalje, navodi da Bred u potpunosti podržava Anđelinu u nameri da se pomiri sa Dženifer.

"Možda izgleda pomalo čudno, ali za one koji poznaju Anđelinu, ovo zapravo i nije toliko iznenađenje. Ona je nepredvidljiva osoba, stoga je i ovaj njen potez jedan od njenih načina ponašanja. Što je još bolje, Bred je u potpunosti iza nje i ponosi se njenim pokušajem da dopre do njegove bivše supruge", dodao je izvor blizak bračnom paru Branđelina.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.