Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jul.2016, 20:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina i Bred opet zagrljeni na ulicama (FOTO)

Za gulmicu Anđelinu Džoli i njenog muža, glumca Bred Pita, već mjesecima se spekuliše da se razvode.

Za razloge su najčešće navedeni navodna preljuba od strane glumca, ali i pretjerana mršavost i moguća anoreksija kod glumice.

To što se u medijima nisu pojavljivale njihove skorašnje, zajedničke fotografije je još više potpirilo glasine o razlazu jednog od najljepših holivudskih parova.

Roditelji šestoro djece su očigledno odlučili na stanu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na kraj glasinama, oglase se i, porodično, prošetaju gradom.

Međutim, ne samo da su uživali u danu sa djecom, već su se u javnosti ponašali kao zaljubljeni, novopečeni mladenci. Osmjesi i zagrljaji nisu izostali.

Izgledali su toliko srećno i u ljubavi, da su njihove skorašnje fotografije uporedili i sa onima koje su nastale 2008. godine, kada problema nije bilo ni na vidiku. Makar se čini da je ovaj par čija veza traje preko 10 godina, opet pronašao sklad, a razvod se, na ovim slikama, ni ne nazire.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.