Anđelina Džoli ulazi u politiku?

Izvor: Vesti-online.com, 28.Dec.2018, 15:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli ulazi u politiku?

Holivudska glumica Anđelina Džoli je izjavila da razmišlja o ulasku u politiku u budućnosti.

Džolijeva je u intervjuu za "Bi-Bi-Si tudej" rekla da bi to odbacila pre 20 godina, ali da bi sada otišla tamo gde je potrebna.

Slavna glumica, koja je specijalni izaslanik Agencije Ujedinjenih nacija za izbeglice, aktivno vodi kampanje za čitav niz pitanja, uključujući izbeglice i seksualno nasilje.

Na pitanje da li bi se jednog dana kandidovala >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << za predsednicu SAD, ona je odgovorila:

- Da ste me to pitali pre 20 godina ja bih se nasmejala. Ja uvek kažem da ću ići gde sam potrebna. Ne znam da li sam sposobna za politiku… ali sam se bila našalila i da ne znam da li imam kostur u ormaru. -

- Takođe sam u mogućnosti da radim sa vladama, a takođe sam u mogućnosti da radim i sa vojskama, tako da sedim na veoma zanimljivom mestu gde mogu mnogo da uradim - izjavila je ona.

Ona je dodala da će za sada ostati tiha.

Na sugestiju da bi mogla da se nađe na listi od 30 do 40 demokrata koji se kandiduju za predsedničku nominaciju, ona je odgovorila: "Hvala".

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Anđelina Džoli nagovestila mogućnost da uplovi u političke vode

Izvor: Danas, 28.Dec.2018

Anna Gordon/Today Ide tamo gde je najpotrebnija, rekla je slavna glumica Holivudska glumica Anđelina Džoli naznačila je da razmatra prelazak iz glumačkih u političke vode. U intervjuu koji je dala za BBC radio, rekla je da pre 20 godina ne bi ni pomišljala na tako nešto, ali da bi sada krenula...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.