Izvor: Nezavisne Novine, 04.Sep.2017, 18:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anđelina Džoli: Nisam željela da ostanem sama

Glumica i režiserka Anđelina Džoli, koja trenutno promoviše svoj novi film "First they killed my father", ponovo je govorila o porodičnom životu i braku.

"Ne uživam u tome što sam sama. To nije nešto što sam željela. Nema ničega lijepog u tome i teško je“, rekla je Anđelina Džoli.

"Samo pokušavam da prebrodim svoje dane. Emotivno, to je za mene bila teška godina i imala sam neke zdravstvene probleme, tako da je zdravlje nešto o čemu moram da brinem >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << i pratim.“

Kada je riječ o djeci, glumica ističe da su ona sjajna.

"Mnogo mi je značilo da vidim kako pomažu jedno drugome i kako pomažu meni. Stvarno su došli na svoje i pronalaze sebe. Znam da će imati jedno drugo za cijeli život i to mi pruža nevjerovatan mir, što znam da će kada me više ne bude, brinutni jedno o drugome.“

Anđelina se na Festivalu "Telurajd" u Koloradu, na kome je predstavljen njen novi film, pojavila sa svom svojom djecom.

(NN/b92.net)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.