Izvor: Nezavisne Novine, 11.Jan.2018, 12:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anćeloti mijenja Vengera u Arsenalu?

RIM - Trofejni italijanski trener Karlo Anćeloti mogao bi na kraju sezone da zameni Arsena Vengera na klupi Arsenala, prenosi Korijere djelo sport.

Prema navodima ovoga lista, Anćeloti je načelno postigao dogovor sa londonskim klubom o visini plate od 10 miliona evra po sezoni bez bonusa.

Anćeloti je bez angažmana od kraja septembra kada je otpušten iz minhenskog Bajerna posle niza loših rezultata i ubjedljivog poraza od Pari Sen Žermena u Ligi šampiona. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Italijanski stručnjak je sa najviše uspjeha predvodio Milan sa kojim je dva puta postao prvak Evrope, Ligu šampiona osvojio je i sa Realom, a radio je i u Pari Sen Žermenu i Arsenalovom gradskom rivalu Čelsiju sa kojim je osvojio Premijer ligu.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Kraj Vengerove ere " Ančeloti se dogovorio sa Arsenalom?

Izvor: B92, 11.Jan.2018

Trofejni italijanski trener Karlo Ančeloti mogao bi na kraju sezone da zameni Arsena Vengera na klupi Arsenala, prenosi 'Corriere dello sport'. Ančeloti je bez angažmana od kraja septembra kada je otpušten iz minhenskog Bajerna posle niza loših rezultata i ubedljivog poraza od Pari Sen Žermena...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.