Analiza sposobnosti Teritorijalnih snaga

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 13.Jan.2020, 16:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Analiza sposobnosti Teritorijalnih snaga

Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovali su danas, u kasarni "Topčider" u Beogradu, analizi stanja, funkcionalnih sposobnosti Komande za obuku i operativnih sposobnosti Teritorijalnih snaga za 2019. godinu, kojom je rukovodio zastupnik komandanta Komande za obuku brigadni general Jelesije Radivojević.

Na današnjem referisanju analizirani su elementi stanja, funkcionalnih sposobnosti Komande za obuku >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << i operativnih sposobnosti Teritorijalnih snaga za 2019. godinu, sagledana su dostignuća i problemi i predložene su mere za unapređenje stanja.

Tokom analize proglašeni su najbolja jedinica i pojedinci u Komandi za obuku.

Na analizi je zaključeno da je Komanda za obuku u 2019. godini uspešno realizovala sve zadatke, unapredila obuku kako aktivnog i rezervnog sastava, tako i vojnika na dobrovoljnom služenju vojnog roka.

Današnjoj analizi prisustvovali su članovi Kolegijuma ministra odbrane i proširenog Kolegijuma načelnika Generalštaba, komandanti centara i komandi za razvoj brigada Komande za obuku, kao i predstavnici Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Analiza stanja, funkcionalnih sposobnosti Komande za obuku i operativnih sposobnosti Teritorijalnih snaga

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Jan.2020

Tokom analize proglašeni su najbolja jedinica i pojedinci u Komandi za obuku..Ministar odbrane Aleksandar Vulin i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general Milan Mojsilović prisustvovali su danas, u kasarni „Topčider“ u Beogradu, analizi stanja, funkcionalnih sposobnosti Komande za obuku i...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.