Anabelin frizer zaljubljen u Mladena?

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jan.2011, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabelin frizer zaljubljen u Mladena?

Frizer Anabele Bukve zaljubljen je u njenog bivšeg dečka Mladena Radulovića. Ovu priču je sama pevačica plasirala u emisiji Ami Dži šou, koja se emitovala na televiziji Pink, navode beogradski mediji.

''Imam poruku za svoju frizerku, koju sam otpustila zato što se zaljubila u mog bivšeg momka. Poručujem svojoj frizerki ili frizeru iz Šapca - ššššš, da ja ne progovorim - rekla je pred milionskim auditorijumom i poslala poljubac ''muškoj frizerki“, kazala je Anabela, >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << a prenosi ''Kurir''.

Ovom rečenicom je šokirala javnost, pa se odmah na internet portalu ''Blic puls'' pojavila informacija da je reč o 32-godišnjem Bojanu Repaji, koji je blizak Mladenov drug, a ''Svet'' na svom sajtu uvodi u priču Šapčanina Vladimira Simića, koji je na svom Fejsbuk profilu postavio status: ''Pukla veza zbog mene, ahaha“.

S obzirom na to da je Mladen od portala ''Gej eho'' dobio uverenje da je heteroseksualac, ''Kurir'' navodi da on nije odgovoran za simpatije koje je probudio kod Anabelinog frizera.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Misterija + Mladen: Anabelin frizer nestao sa Fejsbuka!

Izvor: Scandal.rs, 22.Jan.2011, 00:51

Posle rasparve koju su vodili posle od emisije 'Amidži šou' kada je Anabela 'prozvala' svog bivšeg frizera Vladimira Simića, on je nestao sa 'Fejsbuka'. Da podestimo, Anabela je u emisiji rekla da ga je otpustila jer se zaljubio u njenog bivešeg dečka i 'Šššššš, da ja ne bih progovorila',...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.