Ana Nikolić: Biće to isto dete, samo različitog pola (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 08.Feb.2017, 17:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ana Nikolić: Biće to isto dete, samo različitog pola (VIDEO)

Pevačica Ana Nikolić u junu će postati majka. Ona i njen suprug Stefan Đurić nestrpljivo iščekuju trenutak kada će postati roditelji, ali nikako ne mogu da se dogovore oko imena.

Nikolićeva je nedavno izjavom u emisiji "Ja imam talenat" probudila sumnje publike da čeka blizance.

- Možda izgledam kao da nosim blizance, ali nije istina - rekla je Ana kroz smeh u emsiji "Premijera".

Ispričala je i da sa suprugom najviše razgovara o potencijalnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << imenima za prinovu.

- Svaki moj predlog imena naišao je na osudu i neprihvatanje. Još ne znamo pol bebe, ali saznaćemo kad bude vreme. U principu, samo nam je bitno da sve bude OK - kazala je Ana.

A onda je dala zbunjujući komentar:

- To će biti apsolutno isto dete samo različitog pola. Bilo muško ili žensko, ja znam kakvo će to dete biti - verovatno jako živahno dete od kojeg neće moći da se živi. Znam i kakav je Stefan bio kao beba, i kakva sam ja bila... Tako da se spremam na cirkus!
Pogledaj vesti o: Ana Nikolić

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

(VIDEO) STA RECE Ana Nikolic Bice to isto dete samo razlicitog pola

Izvor: medio.rs, 08.Feb.2017

Pevačica Ana Nikolić u junu će postati majka. Ona i njen suprug Stefan Đurić nestrpljivo iščekuju trenutak kada će postati roditelji, ali nikako ne mogu da se dogovore oko imena

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.