Ana Brnabić razgovarala sa mladim privrednicima u Beogradu

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Feb.2022, 18:23

Ana Brnabić razgovarala sa mladim privrednicima u Beogradu

Kandidatkinja na parlamentarnoj listi “Aleksandar Vučić-Zajedno možemo sve” Ana Brnabić razgovarala je sa mladim privrednicima u Beogradu i navela da je cilj današnje prezentacije da se predstave postignuti rezultati.

- Ti rezultati daju kredibilitet našim obećanjima o budućnosti. Kada smo davali ta obećanja pre nekoliko godina niko se nije usuđivao da poveruje da ćemo na kraju 2021. godini dostići prosečnu platu od 600 evra. U 2020. obećali smo platu od 900 >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << evra do 2025. godine i podaci pokazuju da smo na putu da to i ostvarimo - rekla je Brnabić.

Prema rečima Ane Brnabić ako Srbija nastavi svoj ekonomski uspeh do 2026. godine možemo da dostignemo 1000 evra prosečne plate i 500 evra prosečne penzije.

- Uspešan ekonomski rast nije nešto što određuje Vlada, već rezultat toga što svi zajedno radimo više. Ovaj uspeh pripada ljudima, a ne samo vladinoj politici – i oni treba da budu prvi koji uživaju u plodovima - zaključila je Brnabić.

Događaju su prisustvovali Goran Vesić i Goran Janković, koji su se saglasili da Srbija beleži brz rast i da je u poslednje dve godine lider, te da je glavni cilj da nastavimo put uspeha kako bismo u plodovima uživali svi – ne samo oni koji žive u centru gradova.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BRNABIĆ RAZGOVARALA SA MLADIMA O BUDUĆNOSTI: "Ne možete ih naterati da ostanu, ali ih morate pridobiti"

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Feb.2022, 17:07

Ana Brnabić, kandidatkinja na listi "Aleksandar Vučić - Zajedno možemo sve" danas je razgovarala sa mladima o njihovoj budućnosti u Srbiji i navela da izgraditi budućnost za mlade nije lak zadatak, ali da Srbija može pobediti i na tom polju...- Mlade ne možete da naterate da ostanu, ali ih...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.